Friday, 30 December 2011

memories~ 30/12/2011


adoiiyai~ akhirnye bende yg xnk terjadi akn terjadi jugak an iaitu "perpisahan".aku  harap sume berjaye dalam idop n xmengalah walaupun ape pown halangan yang datang. gud luck <3 

Monday, 26 December 2011

fedup !!!!!!!

daaa laaa movie xdapt tengok abis pastu datng lak lgi satu masalah fb lak xley bukak coz virus~ aaaarrrrrrrggggghhhhh ~ fedup !!!!!!

mission impossible musnah harapanku~ T.T

dah laa movie 2jam 15 minit tengah nk ending time 2 plak laaa hall breakdown~ feel abis ngok movie 2~ tapii hancur musnah setelah ending pown xdapt tengok~ nasib baek laa duit dapat balek~ jimat,jimat,jimat~ save duit mkn tomyam~ wiiiiiii =p

Friday, 23 December 2011

Tuesday, 20 December 2011

=p

Ku tak tahu mengapa 
Tiba-tiba sahaja 
Di dalam hati ini sering rindu padamu 
Ingin kumeluahkan, tak berdaya 
Ku tahu engkau jua 
Sangat sayang padaku 
Kaupun sering merindu 
Bila tidak bertemu ternyata kau dan aku 
Punya rasa... 
Kau dan aku sudah ditakdirkan bertemu 
Dan tiba-tiba kita jatuh cinta 
Ini semua sudah suratan ilahi 
Dan kita harus tabah hadapi kenyataan 
Biar... apapun terjadi 
Aku... harap engkau tabah... 
Menerimaku sebagai teman barumu 
Semoga kita saling sayang, bahagia... 
Usahlah engkau pergi 
Semadi di hatiku 
Masih menyayangimu, oh sayangku... 
Bila sehari tak jumpa, aku rindu...

Friday, 16 December 2011

ombak rindu ^^,

16/12/2011 tengok wayang ombak rindu~ kul 7 mlm .. huhu ,cite best tapi beruk kat belakang memekak ~oooopppsss cowy =p  klu kaw xminat tengok cite 2 xpayah laaa nk memekak kat belakang~ owg nk tngok xde feel taw x~ mengong ye dak.. nasib baek tiket free klu x aku baling pop corn kat muka kaw~ huh!!!  ape2 pown ombak rindu best <3 

Tuesday, 13 December 2011

hujan laaa B- )

Arini ujan lebat gile,  hilang sume tension mandi ujan .. ujan rahmat laaa katekan ..hee..layanzzzzz~pas mandi meraung lak lemak2 dalm perut nie bak kate adex fairus..ngeeeeee ~  mkn kfc brsame ibnu a.k.a sakaki makio ~yum,yum yummy xD 13/12/2011

Monday, 12 December 2011

hAppy feet 2 (3D) =D


tengok movie 3D free~ huhu.. bersama ibnu,shafiq & fairus ~ wiiiiiiiiiiiiiiiii =p

Sunday, 11 December 2011

Tinggal kenangan~

Pernah ada rasa cinta antara kita
kini tinggal kenangan
ingin kulupakan semua tentang dirimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh bintangku
jauh kau pergi meninggalkan diriku
disini aku merindukan dirimu
kini kucoba mencari penggantimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh kekasih
jauh kau pergi meninggalkan diriku
disini aku merindukan dirimu
kini kucoba mencari penggantimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh kekasih
pernah ada rasa cinta antara kita
kini tinggal kenangan
ingin kulupakan semua tentang dirimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh bintangku
jauh kau pergi meninggalkan diriku
disini aku merindukan dirimu
kini kucoba mencari penggantimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh kekasih ~

Saturday, 10 December 2011

menghitung ari ~

lagi 20 ari nk abih study,pas nie xtaw nk buat ape, nk blaja jauh2 bnyk lak halangan ~ oh tuhan kaw pemudahkanlaa perjalanan hidup hambamu ini =")