Friday, 16 December 2011

ombak rindu ^^,

16/12/2011 tengok wayang ombak rindu~ kul 7 mlm .. huhu ,cite best tapi beruk kat belakang memekak ~oooopppsss cowy =p  klu kaw xminat tengok cite 2 xpayah laaa nk memekak kat belakang~ owg nk tngok xde feel taw x~ mengong ye dak.. nasib baek tiket free klu x aku baling pop corn kat muka kaw~ huh!!!  ape2 pown ombak rindu best <3 

2 comments:

  1. miera hati batu ..haha ..tngok Ombak Rindu..keras jew ..mcm xde prasaan ...hikhik ...(gurau2 aw)...haha

    ReplyDelete
  2. haha~ kire ok laaa tu~ dari dye~ tahan air mate~ cam tahan kentut~ bahaye laaa~ hahahahahaah =p

    ReplyDelete